Loading Laddar...
 

Jobba hos oss

Vi på TrafikOlof försöker alltid vara i framkant av teknikutvecklingen. Hos oss använder vi det senaste materialet från STR, bland annat digitalt utbildningskort och elevcentralen premium. Detta för att eleverna ska få ut maximal behållning av sin utbildning.

I dagsläget är vi två trafiklärare och en kontorist. Vi söker nu en trafiklärare för personbil. Kompetens inom MC, Moped, BE/B96 är meriterande. 

Vi utbildar i behörigheterna A, B med tillhörande riskutbildningar, introduktionsutbildning, B96 och BE. Vi önskar utöka verksamheten med AM och Förarbevis för moped. Du kommer att undervisa i både teori och praktik i de utbildningar du har behörighet för. 

Erfarenhet är inte ett krav då det finns utvecklingsmöjligheter på skolan för dig även utan, men fler behörigheter är meriterande.

Vårt krav är att Du som söker tjänsten är utbildad trafiklärare och godkänd av transportstyrelsen.

Vi driver även Hagbergs Trafikskola i Ronneby med ytterligare tre trafiklärare och en kontorist. Det kan också finnas en möjlighet att få jobba i Ronneby. Vi är anslutna till STR och har kollektivavtal med Unionen. Skicka gärna din ansökan med CV till oss! Vi tar ej emot ansökningar direkt till trafikskolan via telefon.

 

Ansökan

 

Söker du en annan tjänst?

För tillfället har vi inget övrigt behov att anställa men skicka gärna in dina kontaktuppgifter och ditt CV, så hör vi av oss om det skulle bli aktuellt.