Loading Laddar...
 

Intensivutbildning

Våra intensivkurser är öppna för alla. Även om majoriteten av våra studenter kommer från Olofström och närliggande orter så som till exempel Lund, Halmstad och Malmö så händer det att vi har elever från orter längre bort också. Elever från hela Sverige är välkomna! 

Ankomst tisdag/onsdag morgon för information, därefter intensivkörning varvat med teori där digitala böcker ingår i priset. I utbildningen ingår 15 körlektioner. Har du lektioner över när utbildningen är klar får du resterande belopp återbetalt. Man kan även behöva komplettera med fler körlektoner och då tillkommer dessa enligt oridnarie prislista. Du kör det antal lektioner som behövs för att du ska bli en bra och säker förare! 
Prisinformation och vilka dagar som gäller hittar du i vår e-handel. Där bokar du och betalar din kurs.

Kursen varar cirka två veckor. Teoriprov görs normalt på näst sista dagen och körprov på sista dagen. Trafikverkets avgifter tillkommer! Vill du göra riskutbildningarna hos oss tillkommer dessa enligt ordinarie prislista. 

Exempel på upplägg:

Dag Veckodag  Att göra
1-4 Ti-Fr Info, teori & körning
5-6 Lö-Sö  Självstudier
7-8 Må-On Körning och teori
9  To Stadskörning
10  Fr Riskutbildning 2 (Halka)
11-12  Lö-Sö  Självstudier
13-14   Må-Ti Körning och teoriprov
15  On Körprov

 

OBS! För att kunna genomföra en intensivkurs på denna korta tid krävs det dels goda kunskaper i svenska samt att man har kört lite bil! 

Boende kan ordnas för ca. 250 kr per natt.

Med reservation för ändring.