Loading Laddar...
 

Intensivutbildning

Våra intensivkurser är öppna för alla. Även om majoriteten av våra studenter kommer från Olofström och närliggande orter så som till exempel Lund, Halmstad och Malmö så händer det att vi har elever från orter längre bort också. Elever från hela Sverige är välkomna! 

Ankomst torsdag morgon för information, därefter intensivkörning varvat med teori där böckerna ingår i priset. I utbildningen ingår 13 körlektioner, de som har lektioner över när utbildningen är klar får återbetalt resterande belopp. Man kan även behöva komplettera med fler körlektoner och då tillkommer dessa enligt oridnarie prislista. Du kör det antal lektioner som behövs för att du ska bli en bra och säker förare! 
Allt detta för ett paketpris på 8 390 kr.

Kursen varar 14 dagar, med början på en torsdag. OBS! Teoriprov görs på näst sista dagen och körprov görs på sista dagen. Trafikverkets avgifter tillkommer! Vill du göra riskutbildningarna hos oss tillkommer dessa enligt ordinarie prislista. Då blir totalt belopp istället 11 190 kr.

 

Dag Veckodag  Att göra
1-2 To-Fr  Körning och teori
3-4 Lö-Sö  Självstudier
5-7 Må-On Körning och teori
8  To Stadskörning
9  Fr Riskutbildning 2 (Halka)
10-11  Lö-Sö  Självstudier
12-13   Må-Ti Körning och teoriprov
14  On Körprov

 

OBS! För att kunna genomföra en intensivkurs på denna korta tid krävs det dels goda kunskaper i svenska samt att man har kört lite bil! 

Boende kan ordnas för ca. 250 kr per natt.

Med reservation för ändring.